Novi Sad
03.02.2012.
15:42 > 13:25
Slučajevi gripa među odraslima u Novom Sadu još nisu zabeleženi, ali je u odnosu na period pre hladnog talasa, nešto veći broj pacijenata koji zbog prehlade ili virusnih infekcija traže pomoć lekara.
  • Rayn

    04.02.2012 21:58
    Ima gripa
    Ova vest je čista glupost. Naravno da je krenula sezona gripa. Mi smo pre nedelju dana svi u porodici imali grip. Što je i potvrđeno kod dece brisom, i utvrđen grip AH3N2. Inaće klinci su to pokupili u vrtiću, a mi od njih. Za one koji ne znaju kako da razlikuju grip od "virusne infekcije ili prehlade", kod gripa se javlja temperatura, neko ima manju ali obično je veća, opšta malaksalost i bolovi u mišićima u trajanju od 3 do 5 dana. Naravno pošto je virus, lečite se skidanjem temperature i vitaminima.
  • Slobodan

    04.02.2012 15:57
    A sta je grip?
    ako nije virusna infekcija?!?
    A razlog da ovu vest postoji je sledeci: ne rade se brisevi. Licno bio 5 dana pod povisenom temp., simptomi ni posle 7 ne prolaze a na pitanje doktorki kakav je ovaj ovogodisnji grip ona odgovara: Pa ne radi se statistika, samo za decu. Tako da gospodo: to sto nema gripa je posledica toga sto ga niko ni ne trazi. E sad da li je to bolje (secajuci se proslogodisnjeg iskustva), stvar je za raspravu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna